Taat & Friends Catering

Onze Catering Mogelijkheden

Bijpassende gerechten voor iedere bijzondere gelegenheid

Walking Dinner

Een walking dinner is een ontvangst waarbij gasten vrij kunnen rondlopen terwijl ze genieten van kleine gerechten die geserveerd worden en de gezelligheid van de mensen om hen heen. Het idee van een “walking dinner” is dat netwerken en contacten naar voren komen, en het eten stukje bij beetje wordt geserveerd. Wij serveren diverse stijlen kleine gerechten die gezamenlijk een diner vormen. Het grootste voordeel van deze manier van tafelen is dat je bij een walking dinner met meer mensen kunt praten dan aan een dinertafel. Een heel informele manier om je innerlijke mens te verwennen. Zo worden het nuttige en het leuke gecombineerd. 

Diner

Geheel verzorgde diners, gewoon goed van een mooi niveau vertegenwoordigen onze diners. Onze chefs zijn altijd op zoek naar de meest verse ingrediënten, om zowel het oog als de innerlijke mens te strelen. Voor culinaire liefhebbers is er een ruim aanbod van 3, 4 en 5 gangen of shared om uit te kiezen. Combineer gerechten om zo te komen tot een compleet diner dat de seizoenen verkent.


Na overleg gaan we een op maat voorstel schrijven. Alle wensen en speciale verzoeken worden zoveel mogelijk in overweging genomen. Met jarenlange ervaring en bekwame chef-koks kunnen wij u adviseren om seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken voor het diner. Om deze reden is elk diner een aandacht voor detail. Vele tevreden klanten zijn u voor!

Borrel

Uw goede stijlvolle borrel organiseren, met mooie amuse en mooie wijnen en andere diverse dranken is voor alle soorten events belangrijk, zowel zakelijk als particulier. Het is een perfect moment om elkaar weer te zien, tijdens de verschillende ontvangsten, aan het einde van een congres, voorafgaand aan een diner, of gewoon bij u thuis of op de zaak voor een speciale gelegenheid.


BBQ

Wilt u uw barbecue volledig verzorgd op één plek in Nederland, of het nu gaat om een zakelijk evenement of een privéfeest, dan komen we graag naar jullie toe met de Big Green Egg. De organisatie van complete BBQ-catering op locatie is onze specialiteit. We koken met verse ingrediënten en serveren deze met een glimlach. Jij en je gasten kunnen optimaal genieten van lekker eten en sfeer zonder zelf te hoeven bbq’en. Naast de bekende items, koken we ook de lekkerste gerechten met vis, schaal en scheldieren op de grill. Probeer sappige garnalenspiesjes, malse tonijnsteaks en in folie verpakte kabeljauw met verse groenten.