Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100

Westergasfabriek Amsterdam

Ruimte voor creativiteit
De Westergasfabriek exploiteert en programmeert binnen- en buitenruimtes in het Cultuurpark Westergasfabriek. De industriële monumenten en het omliggende cultuurpark van de Westergasfabriek vormen samen een multifunctionele ruimte en een modern stadspark van internationale allure. Je vindt er groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.
 
Ligging
Cultuurpark Westergasfabriek - 14 hectare groot - ligt ten noord-westen van het historische centrum van Amsterdam. In het noorden wordt het terrein begrensd door de spoorlijnen en in het zuiden door de Haarlemmervaart. Rondom de 16 industriële rijksmonumenten uit de 19e eeuw ligt een modern vormgegeven park.

Sfeer
De gebouwen van de Westergasfabriek zijn verweerd; de sporen van lang en intensief gebruik zijn overal aanwezig. De authentieke details, geven extra sfeer aan de bouwwerken en alles wat daarbinnen plaatsvindt. De gebouwen van de Westergasfabriek zijn gerenoveerd, met behoud van het eigenzinnige karakter.

Creatieve omgeving
Uiteenlopende creatieve industrieën en horecagelegenheden vinden vast onderdak op de Westergasfabriek. Je vindt hier onder meer De Bakkerswinkel, bioscoop Het Ketelhuis, restaurant Pacific parc, galerie Artolive, eet-ontwerpstudio Proef en de kantoren van IJsfontein en de Kunstbende.

 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden