Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100
 

Taat en Glamour

Stan Huygens Journaal 26 januari 2013

 

Zie voor meer informatie het Stan Huygens Journaal van de telegraaf zaterdag 26 januari 2013! Dagelijks wordt de Telegraaf-lezer in deze rubriek op de hoogte gehouden van het wel en wee van diplomaten, politici, zakenmensen en bekende Nederlanders, dit alles rijkelijk voorzien van op recepties en feesten genomen foto's. Wijnen en gastronomie zijn onderwerpen die vaak terugkomen. Dit keer met Taat & Friends in de hoofdrol van cateraar! 

Lees meer »

Taat & Friends: foto’s verjaardagsfeest Ellen Kielstra

 

Op 22 januari 2011 gaf Ellen Kielstra haar verjaardagsfeest in restaurant Groendael te Wassenaar. Een mooie locatie gelegen aan een golfterrein. Samen met haar 160 gasten genoot zij van een luxe walking diner met o.a. steak tartaar, wilde schotse zalm, tartaar van tonijn, zuurkool met plakjes gebraden fazant, nouveau van parelhoen geserveerd door de serveersters van Taat & Friends catering. 

Lees meer »

Taat & Friends: foto's 100-jarig jubileum fa. Jac. Uittenbogaard & Zonen BV

 

Op 19 maart 2010 een bijzondere jubileumviering voor Jac. Uittenbogaard & Zonen BV te Noordwijkerhout: zij bestaan 100 jaar en inmiddels is de 4e generatie van de familie in het bedrijf werkzaam.
De catering van deze jubileumviering werd verzorgd door Taat & Friends, exclusieve cateraar. 

Lees meer »

Taat & Friends: foto's nieuwjaarsreceptie Porsche Centrum Amsterdam

 

21 Januari jl. verzorgde Taat & Friends Catering de nieuwjaarsreceptie van Jeroen Sparrow in het nieuwe Porsche Centrum Amsterdam. Tussen de auto’s werd gegeten en gedronken door de genodigden van deze receptie. 

Lees meer »

Taat & Friends ook voor glamour...

 

Taat & Friends verzorgt uw event op elk gewenst niveau! 

Lees meer »
 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden