Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100

Space Expo Noordwijk

Space Expo beschikt over een auditorium voorzien van alle communicatie en presentatiemiddelen. Na afloop van een bedrijfspresentatie is er de mogelijkheid om te midden van satellieten en raketten te borrelen en te netwerken. Een diner in de expositie behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, Space Expo biedt bedrijven letterlijk alle ruimte!

Perfect lanceerplatform voor uw product of organisatie.
Het officiële bezoekerscentrum van ESA/ESTEC vormt een hoogwaardig en inspirerend decor voor uw organisatie. Voor een receptie, productlancering, een grootschalige bedrijfspresentatie of event is Space Expo de uitgelezen locatie. De unieke omgeving van Europa's eerste permanente ruimtevaarttentoonstelling versterkt en illustreert de kwaliteit van uw evenement.

Productlanceringen in een unieke omgeving.
Space Expo vormt een unieke omgeving waarin nieuwe producten en concepten optimaal gepresenteerd worden. De hightech uitstraling past bij innovatieve ondernemingen
die zich willen profileren in een verrassende en dynamische omgeving. Space Expo komt u ruimschoots tegemoet met een breed aanbod aan zakelijke ontmoetingsruimten die geschikt zijn voor grote én kleinere groepen. De multifunctionele expositieruimte leentzich bij uitstek voor borrels, recepties en diners.

Overleg op hoog niveau.
Voor seminars en congressen biedt Space Expo u en uw gasten een sterke propositie:ruimtevaart als inspirerende omgeving voor overleg en discussie op hoog niveau.Maatwerk, precies afgestemd op uw doelstellingen en doelgroep. De unieke locatie, met raketten en satellieten, verzekert u van een hoge attentiewaarde van uw gasten. Uw seminar, conferentie of event zal nog lang in het geheugen van uw gasten gegrift staan!

 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden