Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100

Olmenhorst Haarlemmermeer

Landgoed De Olmenhorst is een geliefde locatie voor allerlei feesten en vergaderingen. Denk bijvoorbeeldaan een huwelijksfeest in de sfeer die bij het bruidspaar past, een heisessie, maar dan in de boomgaard meteen buitenlunch, een bedrijfspresentatie in de stijlvolle omgeving van het landgoed. Of aan een High tea in het Boshuis voor opa die tachtig wordt, de familie die een Italiaanse lunch in het La Campagne Paviljoen geniet met vooraf een huifkartocht over het landgoed. Van intiem familiefeest tot meerdaags bedrijfsevenement; alles is mogelijk op de Olmenhorst. Het landgoed ligt als een groene oase in de Randstad. Midden in de Haarlemmermeer en vlakbij Schiphol is De Olmenhorst voor velen een bijzondere natuurervaring. Het landgoed is zowel per auto als peropenbaar vervoer bereikbaar en op het landgoed zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Boshuis
Aan het einde van een slingerpaadje tussen de bomen vindt u 'Het Boshuis'. Dit charmante houten huisje met rode pannen dak ligt afgelegen van de overige gebouwen, midden in onze perenboomgaard. Binnen is er een sfeervolle lichte ruimte, die zo nodig kan worden gestookt op een Noorse houtkachel. Tevens heeft het Boshuis een complete keuken. Aan de voorzijde heeft het een veranda, met een wit houten hekje. Verder is er een groot terras met oude steentjes waar met mooi weer, omringd door oude perenbomen, buiten kan worden gegeten. Deze exclusieve locatie kan in vele stijlen worden gedecoreerd. Het Boshuis is geschikt voor variërend van intieme gezelschapjes tot ruim 100 personen. de capaciteit kan worden vergroot door een tent aan te bouwen.

La Campagne Paviljoen
Op een schitterend veld omgeven door bossages en de boomgaard bevindt zich La Campagne Paviljoen, een mooie pagodetent, multifunctioneel en uitstekend geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen. U betreed het La Campagne Paviljoen via een groot terras met hippe loungebanken voorzien van heerlijke zacht kussens, vuurschalen gevuld met hout staan klaar om tijdens uw feest gezellig te knisperen. Binnen is het modern ingericht, met chique behang, organische kroonluchters, een prachtige vaste bar, professionele keuken en toiletgroep. Niet alleen is het Paviljoen in te zetten voor diners, familiebijeenkomsten (terras met uitzicht op de Olmenhorst speeltuin), de combinatie met het grote grasveld geeft bovendien mogelijkheden voor bijzondere bedrijfspresentaties of feesten met speciale activiteiten. Het La Campagne Paviljoen biedt plaats aan circa 100 gasten sitting dinner, 150 gasten voor uw feest en nog veel meer door het aanbouwen van één tent of meerdere tenten.

Stijlkamer Groene Villa
In de monumentale groene villa uit 1906, bevindt zich een prachtige stijlkamer, met houten lambrisering, antieke meubelen en een open haard. Zij komt uit op een ruime, houten veranda.
De stijlkamer is een inspirerende en zeer stijlvolle omgeving voor vergaderingen van kleine gezelschappen.

Het Olmenhorst evenemententerrein
Naast de landgoedwinkel, 300 meter van de openbare weg, bevindt zich het evenemententerrein. Dit terrein, een mooi groot grasveld, heeft een oppervlakte van liefst 10.000 m2 en is omringd door hoge bomen. Het is mogelijk dit terrein te huren voor grote of kleine evenementen, maar ook is het uitstekend geschikt voor feesten, bruiloften, en zakelijke bijeenkomsten. Hiervoor kan, naar eigen keuze, op het terrein een tent worden opgebouwd; deze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Verdere infrastructuur, zoals water, elektra en riolering, is aanwezig.

Flexibele locaties/tenten
Op diverse mooie plekjes op het landgoed kunnen we tenten neerzetten voor allerlei doeleinden. Te denken valt aan kindertenten zoals een circustent, riddertent of tipi, uitbreiding van het Boshuis, een canvastent of Paviljoen in de tuin van het Groene huis. Ook kunnen we het bestaande La Campagne Paviljoen uitbreiden met een extra groot terras, paradeachtige tenten, etc. Van landelijk modern of romantisch tot hip, strak en loungy; in overleg is er weer van alles mogelijk.

 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden