Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100
 
 
 
 
 
 
 
 

Locaties

Taat's Eventtrailer

 

Vol trots willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe aanwinst, Taat's Eventtrailer. Een unieke en exclusieve locatie voor uw gasten in vorm van een tentfaciliteit welke wij op iedere gewenste plaats kunnen opbouwen voor al uw ontvangsten.

Lees meer »

Museum Beelden aan Zee Den Haag/Scheveningen

Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand, ligt museum Beelden aan Zee. In relatie met het artistieke beleid organiseert het museum tal van andere culturele activiteiten waarmee het zich in het internationale klimaat van Den Haag een bijzonder plaats heeft verworven.

Lees meer »

Boerderij Meyendel

 

Pannenkoekenrestaurant boerderij Meyendel gelegen in de bosrijke duinen van Wassenaar biedt een unieke locatie voor uw feesten en partijen. Wij hebben hier al meerdere diners en bruilosuccesvol mogen cateren.

Lees meer »

Glazenzaal te Den Haag

Aan de rand van het Haagsche centrum, tegenover het Malieveld, ligt een locatie die met recht uniek te noemen is. Tussen de voormalige Portugese Synagoge en een statig 18e eeuws grachtenpand aan de Prinsessegracht ligt de Glazen Zaal. 

Lees meer »

Pieterskerk te Leiden

Ontdek de unieke mogelijkheden van de Pieterskerk in Leiden als locatie voor uw evenement. U kunt kiezen uit diversen ruimten waardoor de Pieterskerk geschikt blijkt voor iedereen. Een diner voor 10 personen in de kerkmeesterkamer of een evenement met 1300 personen in het schip van de kerk, alles is mogelijk. 

Lees meer »

Het Concertgebouw van Amsterdam

Het Concertgebouw is gevestigd in hartje Amsterdam en staat met haar uitgebreide concertprogrammering bekend als één van de culturele hotspots in Nederland. Maar wist u al dat deze exclusieve locatie ook voor zakelijke doeleinden kan worden ingezet? De verschillende zalen binnen het Concertgebouw kunnen onder andere worden gebruikt als locatie voor besloten feesten, diners, congressen en jaarvergaderingen. Met het Concertgebouw heeft u altijd een exclusieve locatie die gegarandeerd bijdraagt aan het succes en de beleving van uw event. 

Lees meer »

De Lichtfabriek Haarlem

Kijk eens naar de foto's van het Oliehuis. Dan zal je opvallen dat de zaal er bij elk evenement weer compleet anders uitziet. Ze voelt als een grote kasteelzaal uit de middeleeuwen en heeft ook die sfeer. Soms formeel, dan weer gezellig en intiem. Maar de zaal geeft je altijd net iets extra's. 

Lees meer »

Olmenhorst Haarlemmermeer

Landgoed De Olmenhorst is een geliefde locatie voor allerlei feesten en vergaderingen. Denk bijvoorbeeldaan een huwelijksfeest in de sfeer die bij het bruidspaar past, een heisessie, maar dan in de boomgaard meteen buitenlunch, een bedrijfspresentatie in de stijlvolle omgeving van het landgoed. 

Lees meer »

Amsterdam Convention Factory

De Amsterdan Convention Factory, locatie van Stage Venues, is gevestigd in een oude monumentale Storkfabriek aan de rand van het centrum van Amsterdam. Sinds 1999 wordt de fabriek met zijn authentieke sfeer verhuurd voor de organisatie van uiteenlopende bedrijfsevenementen. 

Lees meer »

Arendshoeve Aalsmeerderburg

We hebben de showkas, ruim 3.000 m² nu ruim 13 jaar in exploitatie.
Afgelopen 13 jaar hebben we meerdere keren privé gezelschappen en zakelijke bijeenkomsten uit het binnen en buitenland gehad om hun evenement in de showkas te vieren. 

Lees meer »

De Regentenkamer Leiden

De Regentenkamer is gesticht in 1681 door Maarten Meerman die voor de VOC werkte. De originele 17e eeuwse inrichting maken de zaal werkelijk uniek. Het gebouw is ontworden door Jacob Roman die ook paleis het Loo en Slot Zeist ontwierp. 

Lees meer »

De Grote Kerk Den Haag

 De Grote Kerk is te huur voor uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, beurzen, congressen, concerten, tentoonstellingen en overige evenementen.

Lees meer »

Hooglandse Kerk Leiden

 

De Hooglandse Kerk is ook beschikbaar voor u! Congressen kunnen volledig door ons ingevuld worden, van het kopje koffie bij binnenkomst tot het diner na afloop. Datzelfde geldt voor de benodigde technische ondersteuning. Uw hele organisatie in één hand, op één vertrouwde plek! 

Lees meer »

Westergasfabriek Amsterdam

 

De Westergasfabriek exploiteert en programmeert binnen- en buitenruimtes in het Cultuurpark Westergasfabriek. De industriële monumenten en het omliggende cultuurpark van de Westergasfabriek vormen samen een multifunctionele ruimte en een modern stadspark van internationale allure.

Lees meer »

Space Expo Noordwijk

 

Space Expo biedt bedrijven een bijzondere locatie voor het lanceren van een nieuw bedrijfsproduct. Onder de rook en het bulderend geluid van een raketlancering komt de lancering van een nieuw product pas goed tot zijn recht. Maar er zijn meer mogelijkheden. 

Lees meer »
 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden