Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100

Hooglandse kerk Leiden

Verhuur
De Hooglandse Kerk is ook beschikbaar voor u! Congressen kunnen volledig door ons ingevuld worden, van het kopje koffie bij binnenkomst tot het diner na afloop. Datzelfde geldt voor de benodigde technische ondersteuning. Uw hele organisatie in één hand, op één vertrouwde plek! De Hooglandse Kerk mag ABN-AMRO, ING, de Universiteit Leiden, en diverse andere toonaangevende organisaties al een aantal jaren tot haar vaste klanten rekenen voor congressen. Anderen hebben de weg naar Hooglandse Kerk gevonden voor allerlei uiteenlopende evenementen. Zo ontvangen jaarlijks vele rechtenstudenten hun propedeusebul tijdens een plechtige bijeenkomst van de Universiteit Leiden en geeft de Vrije Academie cursussen in het ernaast gelegen Hooglandse Huys. Regelmatig vinden er concerten plaats in de Hooglandse Kerk van uiteenlopend karakter: zo is onze orgelconcertserie er één van internationale allure.

Accommodatie
Het totale vloeroppervlak van de kerk beslaat ongeveer 4000 m2. Door het neerlaten van een aantal grote schermen is het mogelijk om de kerk in twee grote, afzonderlijke ruimten te verdelen. Dat maakt dat uw gezelschap zich nooit ‘verloren’ hoeft te voelen in de ruimte. Bovendien kunnen er op deze wijze diverse parallelsessies plaatsvinden, zonder dat dit overlast voor anderen veroorzaakt.

Het schip van de kerk, dat door het neerlaten van de schermen volledig van de rest van de kerk gescheiden kan worden, biedt - afhankelijk van de door u gekozen opstelling - plaats aan ongeveer 500 personen en is een uitstekend verwarmbare ruimte met een prachtige akoestiek. Ook de rest van de kerk (transepten en hoogkoor) kan desgewenst verwarmd worden.

Het Hooglandse Huys aan de koorzijde van de kerk is een goed uitgerust zalencomplex. Zowel de kerk als het zalencomplex bieden alle mogelijkheden voor het welslagen van uw evenement.

 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden