Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100

Amsterdam Convention Factory

De Amsterdan Convention Factory, locatie van Stage Venues,  is gevestigd in een oude monumentale Storkfabriek aan de rand van het centrum van Amsterdam. Sinds 1999 wordt de fabriek met zijn authentieke sfeer verhuurd voor de organisatie van uiteenlopende bedrijfsevenementen.

De industriële evenementen locatie  beschikt over drie aan elkaar geschakelde hallen met een totale oppervlakte van 4000 m2. De achterste hal is ingericht als theaterzaal en beschikt over 1009 stoelen. De overige twee hallen zijn vrij in te richten. Centraal in de hallen zijn de foodcourts gesitueerd met daarboven een sfeervol en trendy restaurant met 224 zitplaatsen.

In de Amsterdam Convention  Factory is vrijwel alles mogelijk en wij ontvangen u graag met uw congres, bedrijfsfeest, presentatie of ander evenement.

De Factory bestaat uit een aantal ruimtes, welke allen prima zelfstandig, maar daarnaast net zo goed in alle denkbare combinaties gebruikt kunnen worden. De APD is de ontvangstruimte en geeft direct toegang tot de garderobe en de receptie. Naast de APD treft u op de begane grond onze Foodcourt aan, met hierboven een ruimte die we de Vide noemen. De SW 38 is de centrale ruimte van de Factory, hier wordt vaak gedineerd of gefeest. Aansluitend, maar tevens seperaat bruikbaar, de BAD/Theaterzaal welke voorzien is van een professionele toneelinstallatie en beschikt over ruim duizend comfortabele – oplopend geplaatste – stoelen. Om het u en uw leveranciers logistiek gemakkelijk te maken kunnen vrachtwagens met een hoogte tot 3,90 m.(!) moeiteloos in de SW 38 en de BAD naar binnen rijden. De Factory is uitgerust met een aparte personeelskantine waar het voor crewleden tijdens op- en afbouw en ten tijde van een evenement prima vertoeven is.

BAD Theaterzaal
Een theater met een capaciteit van meer dan duizend personen, uniek door een decor van stalen buizen en een toneel waarvan de mogelijkheden onbeperkt zijn. Prachtige voorstellingen werden hier gespeeld, talloze nieuwe producten hebben hun introductie gevierd en vele enerverende congressen werden reeds gehouden.

Foyer BAD Theaterzaal
Deze functionele ruimte, die wordt gebruikt om de theaterzaal via twee aluminium stalen trappen te bereiken, is ook zeer geschikt voor andere doeleinden. Een deelsessie van een congres, workshopruimte of een loungehoek tijdens een feestavond zijn mogelijkheden waarvoor de foyer ook uitstekend dient.

Vide
Een ruimte vaak gebruikt voor ontvangst van VIP gasten of als professionele persruimte, maar ook prima inzetbaar voor een intiem diner. Met haar prachtige uitzicht over de rest van de Factory, eigen bar en bereikbaarheid via maar liefst twee brede trappen geniet zij een eervolle vermelding in deze brochure.

Foodcourt
Voornamelijk gebruikt voor de opstelling van buffetten en uitgifte van drankjes. Maar op de Foodcourt stonden eerder ook consumentenartikelen geëtaleerd, hebben deelsessies plaats gevonden of werden kunstwerken tentoongesteld. Het is een straatje in de Factory met een eigen karakter, welke gegarandeerd ook in uw straatje past.

Een ‘Grande Entrée’, waar de meest prachtige tentoonstellingen, modeshows en diners de ruimte hebben gekregen om optimaal tot hun recht te komen. De authentieke, imponerende stalen constructies gecombineerd met de theatrale verlichting zorgen voor een eerste oogverblindende indruk. De achterzijde heeft een toegang die vanaf het water bereikbaar is. Dit water staat in directe verbinding met vele vooraanstaande hotels aan de Amsterdamse grachten.

 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden