Volg ons: Volg ons op Twitter Bekijk onze LinkedIn Bekijk onze Facebook pagina
Vragen? Bel ons gerust op 0252 - 466100

Het Concertgebouw van Amsterdam

Het Concertgebouw heeft de beschikking over vier zalen en een foyer, die afzonderlijk of in combinatie inzetbaar zijn. Rondom de Grote en de Kleine Zaal bevinden zich aansluitende foyers die gebruikt kunnen worden als ontvangst- en/of pauzeruimte. De Grote Zaal, de Kleine Zaal en de Spiegelzaal kennen een neoclassicistische sfeer, de Koorzaal een eigentijdse sfeer en de Pleinfoyer heeft een moderne uitstraling.

De Grote Zaal
De wereldberoemde Grote Zaal heeft 1962 vaste zitplaatsen. Alle zaalzitplaatsen kunnen, indien gewenst, uit de zaal worden verwijderd. Dit maakt de zaal geschikt voor een exclusief diner of een wervelend feest. De Grote Zaal kan worden omgetoverd tot een spetterende feestzaal, maar ook zeer geschikt voor een exclusief diner.

De Kleine Zaal
De Kleine Zaal heeft in totaal 437 vaste zitplaatsen, 376 zaalplaatsen en 61 balkonplaatsen. De Kleine Zaal beschikt over een vast podium. De zaal is geschikt als locatie voor het houden van onder andere congressen, conferenties, lezingen en product presentaties. Rondom de Kleine Zaal bevinden zich foyers die gebruikt kunnen worden als ontvangst- en/of pauzeruimtes tijdens congressen.

De Koorzaal
De Koorzaal is een prachtige gerenoveerde zaal dat zich heeft gevestigd in de kelder van het Concertgebouw. De Koorzaal is een multifunctionele ruimte en kan worden gebruikt voor onder andere concerten, inleidingen, vergaderingen, feesten en diners. Er zijn voorzieningen voor licht, video en geluid aanwezig.

De Spiegelzaal
De Spiegelzaal is een sfeervolle ovale zaal die gebruikt kan worden voor pianorecitals, congressen, productpresentaties en vergaderingen.


Pleinfoyer
De Pleinfoyer ademt een moderne sfeer, is gelegen op de eerste etage en is ingericht met moderne licht- en geluidapparatuur. De Pleinfoyer heeft veel daglicht en is hierdoor zeer geschikt als locatie voor vergaderingen en presentaties.

Het Concertgebouw is een unieke en prestigieuze locatie voor grote en kleine bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, diners, feesten en productpresentaties. Het Concertgebouw beschikt over vier zalen met een capaciteit van 200 tot 2000 personen die in combinatie met foyers gehuurd kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne technische apparatuur en dus standaard voorzien van geluid, licht en projectie. Wilt u een wervelend feest organiseren? De stoelen uit de grote zaal kunnen worden verwijderd, zo zal een grote balzaal ontstaan. De ovale vorm maakt de kleine zaal tot een ruimte dat zich uitstekend leent voor presentaties en voordrachten. De koorzaal heeft een wat meer eigentijdse uitstraling, terwijl de spiegelzaal een neoclassicistische stijl heeft. Deze ruimte heeft op de bar na geen vaste inrichting en kan dus geheel naar wens worden ingericht. De uitstraling en de ligging maken dat Het Concertgebouw de ideale locatie is voor uw evementen.

 
TAAT'S EVENTTRAILER
 
Taat's Partijen
 
Taat en Glamour
 
Taat's Vrienden